En lille smule school spirit på Blue Eye High School

Så var det endelig tid til homecoming på Blue Eye High School, homecoming er en tradition hvor tidligere elever bliver inviteret tilbage til high schoolen, universitetet eller college, (deraf home “hjem”, coming “komst”)for at overvære aktiviteter eller kampe. På større skoler vil det være football kampe, men på de mindre skoler som Blue Eye er det en basketball kamp. Det er en stor begivenhed, lidt som en reunion, der var virkelig mange mennesker, både meget gamle mennesker, og elever som dimmiterede sidste år.

Alle homecomings har et tema, Blue Eyes tema var The Wizard of Oz, et meget populært eventyr. Homecoming er en længere process, som ikke kun går over den ene dag basketball kampen foregår, men hele ugen op til. Homecoming var fredag d. 6/2, ugen op til var Spirit Week, hvor hele skolen klæder sig ud efter en speciel dress code.

Mandag – Murica monday ( Vi skulle klæde os i tøj der viste patriotisme)

Tirsdag – Disaster day (Det kunne være en naturkatastrofe, fashion disaster, eller en zombie apocalypse)

Onsdag – Wizard of Oz (Et meget populært eventyr som elever klædte sig ud efter)

Torsdag – Throw back thursday (Vi var ikke i skole pga sne)

Fredag – School Spirit Day (Alle havde deres homecoming tshirts på, og tøj i skolens farver)

Derudover samledes årgangene efter skole for at lave bannere til at dekorere skolen med, som alle sammen viste Billings (skolen vi spillede mod) tabe.

IMG_20150206_115432_405

Vi var kun i skole en halv dag fredag, de første to timer havde vi de normale klasser, og de sidste to var der Pep Rally. Cheerleaderne havde arrangeret konkurrencer, blandt andet homecoming kandidaterne som skulle tage en frossen tshirt på, de fremførte deres rutine, og tilsidst valgte de en hver til at kaste flødeskum i hovedet på dem. Det er en tradition at cheerleaderne ikke må tale torsdagen før homecoming, hvis de gør får de flødeskum, men fordi vi havde snefri fik de alle flødeskum i hovedet. Pep Rally får hele skolen klar til basketball kampen om aftenen.

IMG_20150206_112233_180

Til homecoming stemmer hver årgang på to piger som skal være deres repræsentanter, de to piger skal gå homecoming court, hvor de bliver præsenteret sammen med homecoming queen kandidaterne. Der bliver valgt 3 senior piger som kandidat til at blive homecoming queen, og 3 drenge til homecoming king. Hele skolen stemmer på en af pigerne og en af drengene, og sådan bliver homecoming queen og homecoming king valgt. De piger der bliver valgt til at gå court køber fine lange kjoler, går til frisøren for at få håret sat op, det er en stor ting at blive valgt til.

Det er drengene som spiller basketball mod en anden skole, der bliver spillet to kampe. JV (junior varsity) er en kortere kamp fordi det er “b”-holdet. Varsitykampen er den der rigtig tæller. I mellem de to kampe var homecoming court hvor alle basketball spillere og cheerleadere bliver præsenteret (også mig!!.)100_1472100_1464

100_1469

Vi var alle sammen klædt i vores uniformer, to piger fulgtes med en dreng. Vi gik gennem gymnastiksalen og vi og vores forældre blev præsenteret, i mit tilfælde; Her kommer Marie, datter af Vince og Michelle, Sabrina datter af (…) og (…), de er fulgt af Michael søn af (…) og (…).

Til sidst blev homecoming kandiaterne præsenteret, og så blev det afsløret hvem der var dette års homecoming queen og king. De blev overrakt kronerne af to små repræsentanter fra elementary school (børnehave til 4. klasse) og sidste års homecoming queen. 100_1485

100_1487

100_1489

100_1492

https://www.youtube.com/watch?v=phCV2H_aFIs (Blue Eye har deres egen youtube kanal, her er en video som viser homecoming court)

Varsity basketball kampen startede, og det er her man virkelig kan mærke school spirit! Kampen var god, og selvfølgelig vandt vi, med ret meget!

100_1497

Det var vildt fedt at gå homecoming court som basketball spiller, og jeg elsker school spirit! Næste år er det mig der kan komme tilbage til homecoming som tidligere elev!

Marie

Skriv en kommentar